דילוג לאיזור תוכן מרכזי (לחיצה על אנטר)
לקסוס והשף יובל בן נריה מציגים

יוקרה ללא קיצורי דרך

השאיפה לשלמות בכל רכיב והדגש על כל פרט קטן הם הבסיס של הפילוסופיה: THERE ARE NO SHORTCUTS IN TRUE LUXURY. לקסוס והשף יובל בן נריה יצאו למסע קולינרי לפגוש את האנשים שמגדלים את חומרי גלם האיכותיים והנדירים - כמו שלקסוס לא עושה קיצורי דרך ולא מתפשרת על האיכויות ברכבים שלה.

הדרך ליוקרה אמיתית - מסע קולינרי עם השף יובל בן נריה

יוקרה אמיתית בנויה על ערכים של מצוינות ללא פשרות, איכות חומרי הגלם, אומנות מלאכת יד, תשומת לב מדוקדקת לפרטים, ובעיקר על תחושה שמרגישים בכל מגע, בכל רכיב ובכל חוויה. לקסוס והשף יובל בן נריה יוצאים למסע קולינרי מיוחד במינו, שמגלם את הפילוסופיה "אין קיצורי דרך ביוקרה אמיתית" (THERE ARE NO SHORTCUTS IN TRUE LUXURY).

בארבעה פרקים מעמיקים, השף יובל בן נריה פוגש את האנשים מאחורי חומרי הגלם האיכותיים ביותר, ומביא לידי ביטוי את המשמעות האמיתית של יוקרה - כי כשמדובר באיכות, כל פרט קובע. ביוקרה אמיתית, הדרך היא החלק הכי משמעותי למצויינות בלתי מתפשרת. צפו בכל הפרקים המלאים כאן באתר, וגלו כיצד יוצרים חווית יוקרה אמיתית.


  • פרק 1 - אדמה קולינרית

    בפרק הראשון פוגש השף יובל בן נריה את תמיר מיכאלי - חקלאי ייחודי עם גישה טבעית ומוקפדת המתמחה לגידולים עונתיים. במהלך המפגש נחשף בן נריה לסלטוס, חסה עונתית יוצאת דופן המגדלים במיוחד עבור הגזע העסיסי שלה. בעזרת טכניקות בישול מדויקות, הופך בן נריה את חומר הגלם הצנוע לביס מושלם. המסר ברור: יוקרה אמיתית מתחילה בדיוק, באיכות ובתשומת לב לפרטים הקטנים ביותר.
  • צפו בפרק המלא כאן באתר:

  • פרק 2 - מסיק מגל

    בפרק השני פוגש השף יובל בן נריה את אורן, מנכ״ל מסיק מגל ואחד ממומחי שמן הזית המובילים בישראל. מסיק מגל נמנים עם החלוצים שפיתחו זנים ייחודיים של שמני זית, תוך אימוץ גישה המזכירה את תעשיית היין העשירה. בין עצי הזית שבגליל, משוחחים השניים על תהליך הייצור, מהמסיק ועד השינוע, תוך הקפדה על כל שלב בדיוק בלתי מתפשר. המסר שחוזר על עצמו ברור: איכות אינה מקרית, והיא תוצאה של השקעה, מומחיות ודרך ארוכה אל היעד היוקרתי.
  • צפו בפרק המלא כאן באתר:

  • פרק 3 - פטריות קורדיספס

    בפרק השלישי יוצא השף יובל בן נריה למסע במיקוספרינג, שם הוא פוגש את רע סופר – מייסד וסמנכ״ל מחקר, פיתוח וגידול, ומומחה לפטריות מרפא. רע חושף בפניו את תהליך הגידול המדויק של פטריות הקורדיספס – מהטיפוח העדין ועד לקבלת פטריות בעלות סגולות רפואיות נדירות. אך מעבר לתכונותיהן הרפואיות, הקורדיספס היא גם פטרייה בעלת טעם עשיר ומורכב. בהשראת המפגש, יוצר בן נריה מנה יפנית חדשה - "גונקאן קורדיספס". הביס מעודן, מדויק ובלתי נשכח - ומוכיח שוב שיוקרה אמיתית נולדת באיכות, בפרטים הקטנים ובדיוק.
  • צפו בפרק המלא כאן באתר:

  • פרק 4 - קוויאר מושב דן 

    בפרק הרביעי מגיע השף יובל בן נריה לקיבוץ דן, אל החווה של "קראט קוויאר", שם הוא פוגש את אסף קורן – מנכ״ל ומוביל דרך בתחום ייצור הקוויאר. אסף משתף בתהליך גידול דגי החדקן, הנמשך לא פחות מ-15 שנה, ובחשיבות הרבה של תנאי הסביבה להשגת טעם ואיכות יוצאי דופן. לאחר 32 שנות ניסיון, מחקר ופיתוח, הצליחה חוות קוויאר הגליל להגיע לסטנדרטים הגבוהים ביותר, לאחר תהליך איטי וחסר פשרות שאורך שנים רבות, וכולל בדיקות איכות קפדניות לאורך כל הדרך. בהשראת המפגש, יוצר בן נריה מנה יפנית חדשה - "נגי טורו טונה" עם קוויאר. וכמו בפרק הקודם, היצירה נולדה משילוב כוחות של בעלי מקצוע קפדניים ומלאי תשוקה, המוכיחים שאין קיצורי דרך ביוקרה אמיתית.
  • צפו בפרק המלא כאן באתר:
כל אחד מהפרקים מציג את הפילוסופיה של לקסוס: יוקרה אמיתית ללא קיצורי דרך. היא נוצרת מסבלנות, מאיכות בלתי מתפשרת ומתשוקה עמוקה לחיים. כמו שהיוקרה של לקסוס מבוססת על גימור בלתי מתפשר והקפדה על כל אספקט בחווית הנסיעה, כך גם המסע הקולינרי עם שף בן נריה מדגים כי הפרטים הקטנים - הגידול, הקטיף והבישול - הם אלו שיוצרים את חווית היוקרה האמיתית ומביאים אותה לרמה חדשה.
מעוניינים ללמוד עוד על היוקרה של רכבי לקסוס?
צרו קשר לקבלת פרטים נוספים:

חווית אירוח יוקרתית

נסיעות מבחן בלקסוס

בואו להכיר מקרוב את היוקרה של דגמי לקסוס. בחרו מבין מגוון סוגי נסיעות מבחן, בכל אחד מאולמות התצוגה של לקסוס ברחבי הארץ.